Uw septische putten professioneel leeggemaakt

Voor problemen met uw septische put in Hoeselt doet u best een beroep op Knuts BVBA. Zaakvoerder én zelfwerkend patroon Joeri Knuts werkt in heel Limburg tegen een sterk concurrentiële prijs.

Professionele ruimings- en reinigingsfirma

U hebt problemen met uw septische put? En u wil niet te lang wachten om deze leeg te trekken en te reinigen? Doe dan een beroep op de kennis en vaardigheden van een professionele ruimings- en reinigingsfirma. Knuts BVBA heeft al het benodigde materiaal in huis om de lediging of ontstopping van uw septische put vlot en proper te laten verlopen.

Binnen de 24 uur ter plaatse

Omdat niemand graag wacht, kan u erop rekenen dat Knuts BVBA binnen de 24 uur ter plaatse is voor het leegtrekken en reinigen van uw septische put. Wanneer u belt vóór 12 uur, komt het bedrijf nog dezelfde dag langs. Komt uw telefoontje later, dan krijgt u een afspraak voor de volgende dag of een ander tijdstip dat u het beste past. Voor noodoproepen is het team van Knuts BVBA 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Camera-inspectie

Knuts BVBA doet alle kleine verstoppingen van uw toilet, met de mogelijkheid van camera-inspectie. Grote verstoppingen worden machinaal aangepakt.

Contact opnemen

Is uw toilet verstopt? Wilt u een septische put laten ledigen en reinigen? Contacteer Knuts BVBA nu. Voor noodoproepen is het bedrijf binnen het uur ter plaatse.U kan bij Knuts BVBA ook terecht voor het maaien van bouwgronden, grasvelden en weilanden. Dit zowel voor kleine als grote oppervlaktes en met professionele maaimachines.